26 Nisan 2014 Cumartesi

'Equals'ın Çekimleri Tokyo'da Gerçekleşecek



LA Times - [Drake] Doremus'un bir sonraki projesi "Equals" olacak, yönetmen fütüristik-romantik türündeki filmi bu yıl çekmeyi planlıyor. Projede Kristen Stewart ve Nicholas Hoult'un rol alacağı düşünülürse bu film diğerlerine oranla kesinlikle çok daha büyük bir iş. (Hikaye, ulusal gelişimi sağlamak amacıyla tüm romantik hislerinden soyutlanmış über rasyonalist bir toplumu ve bir adamın aniden hislerini tekrar kazanmasını konu alıyor.)

Tabii ki söz konusu Drake Doremus olunca bu hikayeyi klasik bir yönden ele almasını beklemiyoruz. Film, Tokyo'da çekilecek (Doremus şehrin fütüristik yanının filme sağlayacağı katkı sebebiyle burada çekmek istiyor) ve büyük bir stüdyo yerine bağımsız bir şirket; hem Wes Anderson'un "Moonrise Kingdom", hem de Doremus'un "Like Crazy" filmlerine destek vermiş olan Indian Paintbrush tarafından finanse edilecek.

Doremus, yeni projesi için "Bana biraz daha ticari bir film gibi geliyor," diyor. "Belki diğer insanlar daha ticari projeler yapma ihtiyacı hissediyorlardır. Fakat benim için yaptığım iş, bana daha yakın olmalı." Duraksıyor, "Daha önce de söylediğim gibi hayat çok kısa."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...